Početna

Izmjene i dopune Pravila nagradnog natječaja „Ketchup na sve”

(u daljnjem tekstu: „Izmjene i dopune Pravila“)

Članak 1.

Temeljem stavka 2. Članka 1.  Pravila nagradnog natječaja „Ketchup na sve” (u daljnjem tekstu: Pravila) objavljenim dana 1.6.2021. na web stranici https://zabavno-lice-rajcice.podravka.hr/, Priređivač mijenja i dopunjuje Pravila Nagradnog natječaja kako je navedeno u narednim člancima ovih Izmjena i dopuna Pravila.

Članak 2.

Članak 4. Pravila mijenja se i glasi:

„Članak 4. – Uvjeti za sudjelovanje u Nagradnom natječaju

U Nagradnom natječaju iz članka 2. pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju zainteresirani sudionik treba napraviti fotografiju jela s ketchupom, objaviti fotografiju na svom Instagram profilu te u opis fotografije obavezno staviti #ketchupnasve

Svaki sudionik sudjelovanjem u Nagradnom natječaju do 11.06.2021. godine u 23:59 h automatski ulazi u bazu iz koje će se nagraditi 3 sudionika.

Svaki sudionik može sudjelovati u Nagradnom natječaju s više prijava, ali može biti nagrađen samo jednom. Ukoliko po odabiru dobitnika bude utvrđeno da su dostavljeni podaci nepotpuni i/ili netočni, takva će se prijava za sudjelovanje smatrati nevažećom.“

Članak 3.

Članak 7. Pravila mijenja se i glasi:

„Članak 7. – Odabir dobitnika nagrade i kontrola odabira

Dobitnike na temelju kreativnosti prijave odabire i nagrađuje žiri Priređivača. U obzir ulaze sve prijave pristigle do zaključno 11.06.2021. godine u 23:59 h, uključujući i prijave pristigle do objave Izmjena i dopuna Pravila Nagradnog natječaja. Obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni uvjeti iz članka 4. ovih Pravila. Ni u kom slučaju neće biti podijeljen veći broj nagrada od količine definirane u članku 6. ovih Pravila“.

Članak 4.

Ove Izmjene i dopune Pravila Nagradnog natječaja primjenjuju se od dana njihove objave na web stranici https://zabavno-lice-rajcice.podravka.hr/.

Koprivnica, 31.05.2021. godine

PODRAVKA d.d. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke